Esküvő 2019

Kíváncsi vagy, hogy milyen trendek lesznek 2019-ben? Gyere, inspirálódj és igazítsd magadhoz a trendeket!

ESKÜVŐ 2019
7 esküvői trend

1. Kültéri ceremónia

Sokkal romantikusabb egy kertben, vízparton, kastély parkban vagy akár egy szőlőlugas előtt tartani az esküvői ceremóniát, mint egy anyakönyvvezetői hivatalban. Ezzel szerintem mindenki egyetért. 🙂

2. Drón felvételek

Érdemes drón felvételekkel kiegészített fotó- vagy videócsomagot rendelnetek. Csodás képek más szemszögből! Esküvői légi fotózás

3. Desszertasztal

Trendi dolog manapság nem felszolgálni a vacsora részeként a desszertet, hanem egy desszertasztalt kialakítani. Nemcsak mutatós, hanem praktikus is.

4. Fotófal

Az esküvő fotózás egyik fontos része a családdal és a barátokkal való fotózkodás. Trendi fotófalat készíteni vagy készíttetni, előnyben a papírvirágok…Papírvirág falak

5. Fényképezni tilos!

Trendi megkérni a vendégeket, hogy az esküvői szertartás alatt ne használják saját fényképezőgépeiket, telefonjaikat. A pár professzionális – sokszor igen borsos áron- fotósa nem mindig tud jó szögből fotózni, mert mindig ott terem egy vendég, aki nem akar lemaradni a pillanatról.
Kéréseteket egy táblára is felírhatjátok!

6. Trendi esküvői színek 2019-ben

Esküvői színek tavasszal halványabbak, mint nyáron. Világoskék, halványlila, halványzöld, bézs, arany.

Viszont 2019-ben az esküvői nyári színek harsányak, bátran merítsünk ihletet. Itt a pink, narancs, korall, türkiz.

7. Fűszerek a dekorációban

Közkedvelt esküvői dekorációs stílus a greenery. Ez még 2019-ben is tartja magát. Sok-sok zöld alap: koszorú, girland kevés virággal díszítve.
Zöld kiegészítőként trendi a fűszerek használata: babérlevél, zsálya, eukaliptusz, rozmaring. És az illatuk is csodálatos.

Képek forrása: Pinterest

Ha esküvőd szervezésénél hozzáértő segítségre vagy tanácsra lenne szükséged, bátran keress! Teljes körű esküvőszervezés és esküvői tanácsadás országosan.

Tetszett?

Share on facebook
Megosztom Facebookon
Share on email
Elküldöm emailben