Greenery esküvő – 2019 egyik legkedveltebb esküvői stílusa

A greenery esküvők stílusjegyeit, kiegészítőit gyűjtöttük össze egy csokorba.

zöld szín visszatérően hódít az esküvői színpalettán. Így volt ez 2017-ben is, amikor a Pantone az évszínének választotta a lombzöldet. A zöld a harmónia, a remény színe.

Ha zöld, akkor greenery, ahol a természetközeli és rusztikus elemek keverednek.  Levélmotívumok, zöld ágak, fűszernövények vannak a fókuszban. Az ágakat koszorú alakban, girlandban helyezik el az asztalon. Nem a virág a hangsúlyos a dekorációban, hanem a zöld. A virág kiegészítő elem, inkább fehér, púderszínű.
Mind a szín, mind a motívumok végig kísérhetik az öltözködést, dekorációt, tortát, meghívót.

2017 augusztusában egy általam szervezett esküvőn a dekorációt, kiegészítőket greenery stílusban álmodtuk meg. Nagyon jól passzoltak ehhez a stílushoz az aranyszínű Chiavari székek és a mesterien megrajzolt mézeskalács szívecskék. Külön hangsúlyt fektettünk mi is a levélmotívum megjelenésére. A szalvétákat eukaliptusz ágacskával díszítettük, amire levélmotívumos ültetőkártyácska került.
Az asztalszám táblácskákon, menükártyákon, ültetőtáblán is megjelentek a levélminták.

Esküvőszervezés: BARA Wedding
Dekoráció: White Wedding
Fotó: DKWP, Karczag Dani
Ha esküvőd szervezésénél hozzáértő segítségre vagy tanácsra lenne szükséged, bátran keress! Teljes körű esküvőszervezés és esküvői tanácsadás országosan.

Tetszett?

Share on facebook
Megosztom Facebookon
Share on email
Elküldöm emailben