Varga Barbara vagyok, a BARA Wedding & Event alapítója.

Végzettségem szerint közgazdász és sinológus (Kína kutató) vagyok, emellett feleség és édesanya.

2000 óta dolgozom rendezvény- és esküvőszervezőként.
 
Az esküvőszervezés csodálatos szakma. Művelőjétől maximális hozzáértést, elhivatottságot, kreativitást, pozitív szemléletet, jó problémamegoldó képességet, szervezői attitűdöt, rugalmasságot, precizitást és diszkréciót kíván. Hiszek az esküvő varázsában, a házasság misztikájában, a család összetartó erejében.  
Személyes odafigyeléssel fordulok minden párhoz, megvalósítva álmaikat, megfűszerezve egy kis egyediséggel. Közel száz boldog házasságkötésen voltam az ifjú pár segítségére. Az esküvőszervező évek során szerzett tapasztalata, tudása, valamint az esküvői szolgáltatók átfogó ismerete nagy segítség lehet esküvőtök megszervezésében. Fontosnak tartom, hogy a menyasszony és a vőlegény a legapróbb dolgokban is számíthasson segítségemre, támogatásomra a szervezés hónapjai során, valamint az esküvő napján. Így az ifjú párnak és családjaiknak a Nagy napon valóban nem kell semmivel foglalkozniuk, csak azzal, hogy jól érezzék magukat és ennek a csodálatos napnak minden pillanatát meghittséggel, örömmel és nyugalommal tudják megélni.
 A BARA Event rendezvényszervező csapata legyen szó csapatépítő tréningről, új termék bemutatásával összekötött gálavacsoráról vagy szakmai konferenciáról kreatív és gazdaságos megoldásokat, minőségi szolgáltatásokat kínál.
Fontosnak tartjuk, hogy az általunk szervezett rendezvényekbe egyediséget, különleges momentumokat vigyünk bele, hogy az emlékezetes legyen minden vendég számára. Ennek érdekében különleges rendezvényhelyszínekkel, nem mindennapi programokkal, gasztronómiai trendekkel, tematikus megoldásokkal színesítjük ajánlatainkat.
Ami minket jellemez: rugalmasság, kreativitás, több éves tapasztalat, megbízható és profi alvállalkozói csapat. Célunk, hogy hozzájáruljunk vállalati megbízóink gazdasági sikereihez, pozitív arculatuk erősítéséhez.

Barbara és egy boldog pár