Esküvői workshop

Esküvői workshop CSAK menyasszonyoknak – Hogyan NE szervezz esküvőt!!!

Menyasszony lettél? Gratulálok, csodálatos érzés, ami csak egyszer jön el az életben!

Úgy döntöttél, hogy te szeretnéd szervezni az esküvődet, mert maximálisan részt szeretnél venni a nagy pillanat minden részében? Megértem! Azonban tudd, hogy nehéz fába vágod a fejszéd. Én viszont bízom benned, mert meg tudod csinálni.

Segítek, hogy ne kövesd el azokat a hibákat, amelyeket már elkövettek más menyasszonyok, mikor a szervezés feladatába kezdtek. Ez a te NAGY napod lesz, ahol büszkén kiállhatsz, hogy igen, ezt te szervezted meg.

Csatlakozz kis létszámú esküvői workshopomra, ahol megtanítalak az esküvőszervezés alap lépéseire, a tipikus hibákra, amelyek megelőzhetőek. Minden résztvevő esküvői terveit átbeszéljük és tippeket, tanácsokat adok a kitalált koncepciótokhoz.

Esküvői workshop tematikája:

♥ Az esküvőszervezés lépései: mit, mikor, hogyan?
♥ Hogyan válasszunk esküvői szolgáltatót?
♥ Esküvői szolgáltatások tematikus áttekintése
♥ Hogy írjunk forgatókönyvet? Mi mennyi ideig tart?
♥ Hogy készítsünk költségvetést?
Esküvői trendek
♥ Környezetbarát, pazarlásmentes megoldások
♥ Praktikus tanácsok
♥ Az 5 leggyakoribb hiba, amit elkövethetsz, de ezután már nem fogod.

Ajándék: esküvőtervező, forgatókönyv minta, költségvetés tervező.

 

esküvőtervező2
Végy te is részt a NAGY esküvői workshopomon, és biztos, hogy tökéletes lesz a Nagy Napod!

Workshopok dátumai:

2019. november 09.
2019. december 07.
2020. február 1.

2020. március 14.

Vélemény:

Ha még mindig bizonytalan vagy, hogy jelentkezz-e a workshopra, akkor segítségül megosztom veletek egy előző résztvevő gondolatait:

“Mivel én még csak a szervezés legelején állok, kicsit féltem belevágni, izgultam, hogy mindenre gondoljak és semmiről ne feledkezzek meg. Aztán elmentem a workshopra, és minden kétségem elillant. 
A foglalkozás során minden fontos részletet átbeszéltünk, lépésről-lépésre végig haladtunk minden apró mozzanaton a legelejétől a végéig. Nagyon sok segítséget és ötletet kaptam, olyan dolgokról is, amikre én magamtól nem is gondoltam volna. Úgy érzem, biztos alapokat kaptam ahhoz, hogy saját magam szervezzem meg az esküvőnket, magabiztosan tudtam belevágni ebbe a kalandba. Nagy segítséget nyújtanak számomra a workshopon kapott anyagok, amikkel végig tudom követni az aktuális teendőket, vagy éppen azt, hogy a költségvetéssel hogyan állunk.
Számomra pozitív volt, hogy személyre szabott ötleteket, tippeket kaptunk, ettől az egész workshop bensőséges volt, úgy éreztem, tényleg Velem foglalkoznak, tényleg az Én boldogságom számít!
Nagyon jó hangulatban telt az egész foglalkozás, kellemes, otthonos környezetben és Barbara is végtelenül kedves és figyelmes.
Nagyon örülök, hogy részt vettem a workshopon, úgy érzem, ennek köszönhetően tényleg olyan csodálatos lesz a Nagy Napunk, mint ahogy elképzeltük!
Bátran ajánlom minden Menyasszonynak!”
 
esküvőszervezés árak

Aktuális workshop híreinket Facebook oldalunkon követheted!