Multikulti Esküvő

Az elmúlt 15 évben közel száz magyar esküvő mellett egyre több multikulti esküvő megszervezésében vettem részt nagy örömmel.

Szerveztünk olasz-magyar, orosz-magyar, angol-magyar, francia-magyar, német-magyar, lengyel-magyar, holland-magyar esküvőket.

multikulti esküvő

Több éves tapasztalatomból fakadóan a multikulti esküvők szervezése során segítségetekre tudok lenni a szervezési munkálatok mellett különlegesebb feladatok megszervezésében is, legyen szó kétnyelvű miséről, idegen nyelveket beszélő, gasztronómiai különlegességekről. Helyszíni koordináció keretében természetesen az esküvő napján is segítségetekre vagyok.

Személyre szabottan dolgozom, figyelembe véve elképzeléseiteket és szokásaitokat. A multikulti esküvőkben van mindig egy kis csavar. Megismerve a két nemzet esküvői szokásait, szépen össze kell fésülni azokat. Közös megbeszélések eredményeként születik meg, hogy kinek melyik szokás fontos és mit építsünk bele a napba. Aztán szép lassan összeáll a kép. Csodálatos feladat! A vendégek egyrészt nagyon nyitottak a másik nemzet szokásai iránt és nagyon örülnek, ha a saját esküvői tradícióik is megjelennek. Így igazán mindenki otthonosan érezheti magát esküvőtökön. Ha szükségetek van szakértő segítségre, akkor forduljatok hozzám bizalommal.

esküvőszervezés árak

Keressetek minket a Kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségek bármelyikén, hogy megbeszélhessük az első személyes találkozót!