7 ok, hogy miért éri meg esküvőszervezőt fogadnod

2018-10-01

Esküvőre készülőknek ajánlom alábbi cikkemet, hogy tisztán lássák mit nyerhetnek azzal, ha hozzáértő segítségét veszik igénybe esküvőjük megszervezésénél.

Több mint száz esküvő részese lehettem és bátran állítom, hogy igazán látom, miben és hol jöhet jól a hozzáértő segítség.

7 ok, hogy miért éri meg esküvőszervezőt fogadnod.

1.) Az esküvőszervező jól ismeri az esküvői piacot. Könnyebben meg tudja találni Nektek az igényeiteknek, elképzeléseteknek megfelelő, megbízható szolgáltatókat.
Persze ma már a legtöbb szolgáltató megtalálható interneten is, de ha egyedül álltok neki átfésülni a piacot; véleményeket, blogokat olvasgatni, hogy képet kapjatok a lehetőségekről, azzal nagyon sok időtök mehet el.

2.) A szervezés során segít egy időbeosztást követni, sorrendet állít fel a soron következő feladatoknál. Így nincs rajtatok nyomás, hogy azt se tudjátok, hol áll a fejetek és nem kell aggódni, hogy valamiről esetleg elfelejtkeztek.

3.) A szolgáltatokkal való megállapodáskor az esküvőszervező Titeket képviselve tárgyal. Sok esetben pénzt spórolhat meg Nektek egy-egy ártárgyalás során. Segít szerződéskötéskor, leellenőrzi azokat és ha szükséges kiegészíti. Például fontos rögzíteni a szolgáltató oldaláról is, hogy mi történik, ha visszamondja a szolgáltatást.4.) Külföldön élő pároknak nagy segítség az esküvőszervező. A párok egyszer-kétszer jönnek Magyarországra esküvőjük előtt. Nagyon fontos az időpontok betartása a szervezésénél, a személyes találkozók előkészítése a pár hazalátogatására.

5.) Az esküvőszervező praktikus tanácsokkal, fortélyokkal lát el a vendéglátás, tortarendelés, berendezés, ültetési rend, dekoráció területén. Például mennyi éjféli menüt rendelj, hogy ne vesszen kárba vagy egy körasztalhoz hány vendéget lehet kényelmesen leültetni.

6.) Forgatókönyvet, költségvetést készít Nektek. Ez nagy segítség, hiszen honnan is kellene tudnotok, hogy a Nagy nap során mire mennyi időt kell számolnotok? Mennyi ideig tart a fotózás vagy a vacsora? Milyen tételek szerepeljenek a költségvetésbe, hogy előre tudjatok kalkulálni?

7.) Az esküvő napján az esküvőszervező jelenléte aranyat ér. A nagy napon amúgy is izgatott mindenki. Ilyenkor igazán az a fontos, hogy egymásra tudjatok figyelni és elmerülni a boldogságban. Nem rohangálni a templom és a vacsora helyszíne között, leellenőrizni az ültetési rendet, a dekorációt, bekészíteni a szertartásra a szülőköszöntéshez az ajándékokat, fogadni a zenekart, megnézni, hogy megérkezett-e a torta és még sorolhatnám...

Ha esküvőd szervezésénél hozzáértő segítségre vagy tanácsra lenne szükséged, bátran keress! Teljes körű esküvőszervezés és esküvői tanácsadás országosan.


Cimkék:

Vissza a bejegyzésekhez