5 érv az őszi esküvő mellett

2018-08-28

Egyre közkedveltebbek az őszi hónapok az esküvőre készülő párok körében. Lássunk 5 érvet, hogy miért tűzzük ki az esküvőnket őszre.

Egyre közkedveltebbek az őszi hónapok az esküvőre készülő párok körében.
Mielőtt kitűzitek a Nagy Nap dátumát, érdemes átgondolni, hogy mik az őszi időszak előnyei a nyári időszakkal szemben.


1. érv - Enyhébb időjárás
A nagy nyári forróság után mindenkinek jól esik az enyhébb idő. Az ősz nagy részében kellemes idő van, gondoljunk csak az Indián nyárra...
Az ifjú pár sokkal jobban, komfortosabban érzi magát enyhébb időben, mint a nagy forróságban.
Nem kell aggódni, hogy a smink a meleg időtől csillog és elkenődik. A vőlegénynek nem kell 5 váltó inget betenni, hogy az öltönye alatt folyamatosan cserélje azokat 40 fokban. A vendégek is kellemesebben érzik magukat enyhébb időben.

2. érv - Szélesebb a kínálat
Ugyan egyre kedveltebbek az őszi hónapok a házasságra készülők körében, de azért még mindig a nyári időpontok a legkeresettebbek. Ebből fakadóan ősszel szélesebb kínálatból tudtok választani, mind a helyszínek, mind az egyes szolgáltatók tekintetében.

Kedvezményeket is elérhettek a helyszíneknél és a nászút szervezésénél is kedvezőbb árakkal találkozhattok.

3. érv - vendéglista kiszámíthatósága
Előnyként említhetjük még azt a praktikus szempontot is, hogy a násznépet könnyebb összehívni. Nyáron gyakran előfordul, hogy egy-egy vendég nyaralási tervét, szabadságát kettévágjuk az esküvői meghívással.
4. érv - őszi természet szépségei
Talán az egyik legfontosabb érv az őszi esküvő mellett, az évszak adta jellegzetességek.
Gondoljunk csak egy kellemesen meleg őszi napra a természet adta csodálatos háttérrel, a színpompás őszi falevelekkel...
Az esküvői kreatív fotózáskor igazán jól jön a színes háttér a lehulló falevelekkel. A fehér ruhát nagyon jól kiemelik a színes levelek és a fotózást is nagyban segítik a kellemesen szűrt fények.

5. érv - különlegesebb dekoráció és menüsor
A dekorációt és a menüsort is különlegesebbé tehetjük, ha az ősz színeit, virágait, alapanyagait használjuk. Erről bővebben következő blogbejegyzésünkben olvashatsz.


Őszi tipp: használj narancs, bronz dekorkavicsokat
az asztalok díszítéséhez. Látogass el esküvői
webshopunkba!

Ha esküvőd megszervezésében elakadtál vagy szükséged lenne egy hozzáértő tanácsára, fordulj hozzánk bizalommal: esküvői tanácsadás online vagy személyesen!


Cimkék:

Vissza a bejegyzésekhez