Greenery esküvő - 2017 egyik legkedveltebb esküvői stílusa

2017-11-27

A greenery esküvők stílusjegyeit, kiegészítőit gyűjtöttük össze egy csokorba.

A zöld szín visszatérően hódít az esküvői színpalettán. Így volt ez 2017-ben is, amikor a Pantone az évszínének választotta a lombzöldet. A zöld a harmónia, a remény színe.

Ha zöld, akkor greenery, ahol a természetközeli és rusztikus elemek keverednek.  Levélmotívumok, zöld ágak, fűszernövények vannak a fókuszban. Az ágakat koszorú alakban, girlandban helyezik el az asztalon. Nem a virág a hangsúlyos a dekorációban, hanem a zöld. A virág kiegészítő elem, inkább fehér, púderszínű.
Mind a szín, mind a motívumok végig kísérhetik az öltözködést, dekorációt, tortát, meghívót.

2017 augusztusában egy általam szervezett esküvőn a dekorációt, kiegészítőket greenery stílusban álmodtuk meg. Nagyon jól passzoltak ehhez a stílushoz az aranyszínű Chiavari székek és a mesterien megrajzolt mézeskalács szívecskék. Külön hangsúlyt fektettünk mi is a levélmotívum megjelenésére. A szalvétákat eukaliptusz ágacskával díszítettük, amire levélmotívumos ültetőkártyácska került.
Az asztalszám táblácskákon, menükártyákon, ültetőtáblán is megjelentek a levélminták.
Esküvőszervezés: BARA Wedding
Dekoráció: White Wedding
Fotó: DKWP, Karczag Dani

Ha esküvőd szervezésénél hozzáértő segítségre vagy tanácsra lenne szükséged, bátran keress! Teljes körű esküvőszervezés és esküvői tanácsadás országosan.Cimkék:

Vissza a bejegyzésekhez