A rendezvény, mint megtérülő befektetés

A cégek nagy erőfeszítéseket tesznek új partnerek szerzése és a régiek megtartása érdekében. Emellett pénzt és energiát nem kímélve igyekeznek minden eszközzel munkatársból csapatot formálni és számukra kellemes légkört kialakítani. A hagyományos marketing, PR és az emberi erőforrás kezeléséhez kapcsolódó tevékenységek mellet, a rendezvények szervezése kiválóan támogatja az értékesítést, a kommunikációt és a csapatépítést:

  • célzott csoportok elérése, amelyek a személyes kapcsolat hatására jobban reagálnak céljaira
  • a hatékonyság könnyebb utókövetése
  • könnyebben aktivizálható célközönség, hiszen vendégei saját döntésükből vesznek részt a rendezvényen
  • reciprocitás, azaz viszonosság elve: ismert pszichológiai faktor, amely szerint az emberek tudattalanul is viszonozni szeretnék a rájuk fordított figyelmet, törődést. Ez nagy előnyt jelent az értékesítésben
  • a személyes kommunikáció hatékonyabb, így intenzívebb információátadás érhető el
  • a személyes tapasztalatoknak erős és tartós véleményformáló hatásuk van, így egy jól megszervezett rendezvény image építő hatása igen nagy és maradandó.
  • az üzletek megkötésében az érzelmi és pszichológiai faktoroknak nagy szerepük van

Általunk szervezett rendezvénytípusok

Céges napok
Családi napok, sport napok, vállalati születésnapok - kreatív, a megrendelő cégre szabott aktív szórakoztató programokkal.

Csapatépítő tréningek
Képzett animátorokkal, a dolgozók aktív bevonásával, cégre szabott programok extrém és hagyományos helyszíneken.

Díszvacsorák, fogadások
Különleges helyszínek, a mai trendnek megfelelő catering szolgáltatások, színvonalas programok, kreatív dekorációs ötletek, valamint professzionális hang- és fénytechnika biztosítja az események egyediségét.

Partnertalálkozók, üzleti vacsorák

Konferenciák, tanácskozások, továbbképzések:
Meghívók tervezése, helyszín kiválasztása, regisztráció, professzionális technikai felszerelés, képzett, több nyelvet beszélő személyzet.

Termékbemutatók, promóciók

Kiállítások és divatbemutatók
vagy bármilyen más esemény


Egyedi és különleges

Filozófiánkból következően az általunk szervezett rendezvények nem készülhetnek egy kaptafára.
Napjainkban - amikor az üzletemberek számtalan fogadásra, szakmai bemutatóra, gazdasági eseményre hivatalosak - egyre nagyobb az igény az egyedi és különleges rendezvények iránt, hiszen egy ilyen esemény akkor éri el igazán a célját, ha emlékezetes marad. Ehhez pedig mindenképpen az kell, hogy más legyen, mint a többi.

Ahogyan dolgozunk - Rendezvényszervezés

Az általunk szervezett és lebonyolított rendezvények nagy része komplex megbízás, amely a helyszín, a dekoráció, a berendezés, a technikai eszközök biztosításán át, a vendéglátáson keresztül minden egyéb kiegészítő szolgáltatást is magába foglal.

A megbízó elképzeléseit ötleteinkkel, javaslatainkkal színesítjük és ez alapján néhány napon belül egyedi program- és árajánlatot nyújtunk át.
A rendezvényszervezés során a lehető legrugalmasabban alkalmazkodunk az elvárásokhoz. A helyszínen kézben tartjuk és koordináljuk a rendezvény lebonyolításával kapcsolatos feladatokat. Amit kínálunk: egyedi ötletek, különleges helyszínek, nem mindennapi programok, gasztronómiai trendek.