Szentendre, mint esküvői helyszín

esküvői helyszín

Szentendre esküvői helyszín? 5 csodás esküvői helyszín Szentendrén és a Szentendrei szigeten + 1 helyszín tipp esküvői fotózáshoz

Szentendre és a Szentendrei sziget csodás: Duna part, festői környezet, romantikus terek és még Budapest sincs messze. 5 ismert és kevésbé ismert esküvői helyszínt gyűjtöttem össze, más-más stílusban. Ráadás 1 különleges fotózási helyszín Szentendrén.

Ha valakinek azt mondom, hogy Szentendre, mint esküvői helyszín, akkor mindenkinek a Skanzen ugrik be elsőnek. Valóban ez egy markáns esküvői helyszín, de más lehetőségek is vannak. Nézzük végig őket!

1. Szentendrei Skanzen

Vidéki romantikus környezetben 4 felszentelt templom és több esküvői helyszín is várja az esküvőre készülőket.
Tipp: hagyományos leánybúcsú programot kínál a Skanzen, “Asszonyfaragó” elnevezéssel. Biztos vagyok benne, hogy felejthetetlen élményben lesz része a menyasszonynak és barátnőinek.

Jászárok szállási fogadó: 130 fő
Kisbodaki pajta – pajta esküvő:  120 fő

Szentendre esküvői helyszín

Skanzen vigadó – vadonatúj épület: 250 fő

Szentendre esküvői helyszín

2. Invitárium Rendezvényház

Szentendrén, a Pap-szigeten, egy ősfás liget közepén található az Invitárium rendezvényház.  Meditterán stílusú az enteriőr. Befogadóképessége: 100 fő

3. Rosinante

A Rosinante egy stílusos vidéki fogadó és étterem a Szentendrei szigeten. 100 fő vendég befogadására alkalmas. A fogadónak vagy egy csodás kertje, ahol zöld környezetben lehet kültéri szertartást is tartani. Szállás is megoldott, 22 szobával várják a vendégeket.

4. Amber Bride Villa, Leányfalu

Szentendrétől 5 percre, Leányfalun található ez a rusztikus hangulatú villa. Csodás! 100-120 fő befogadására alkalmas. A szertartás és a vacsora megrendezhető a kertben is.

5. Kisoroszi Golf Club

A szentendrei sziget északi csücskén, 66 hektáron elterülő golfpálya csodálatos kilátással a visegrádi hegyekre és a túlsó parton lévő Börzsönyre.A golfpálya közepén egy 300 fős rendezvénysátor várja a vendégeket. Szállás elérhető a falu egyik panziójában, 16 főt tudnak elszállásolni.

Fotózási helyszín:

Az esküvői kreatív fotózáshoz sok helyszín adott Szentendrén: Duna part, Szentendre romantikus, szűk sikátorai, Szamár hegy kilátópontja. Kis gyöngyszeme azonban a városnak a Japán kert.

Ha esküvőd szervezésénél hozzáértő segítségre vagy tanácsra lenne szükséged, bátran keress! Teljes körű esküvőszervezés és esküvői tanácsadás, Budapesten és Szentendrén.

Tetszett?

Share on facebook
Megosztom Facebookon
Share on email
Elküldöm emailben