Szerződés, reklamáció

Ha Megrendelésének véglegesítését megtette, azaz a tőlünk kapott visszaigazoló emailben található véglegesítő linkre rákattintott, akkor a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Bara Events Kft. (2000 Szentendre, Egres út 68.a, Adószám: 12484283-2-43) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

1. Szolgáltató köteles a Vevő által a webáruházban kiválasztott termékeket a megadott szállítási időn belül a megrendelőlapon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szolgáltató köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

2. Vevő köteles az általa, a webáruházban megrendelt és a Szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, illetve a megrendelő lapon bejelölt fizetési módozat alapján a vételi árat kifizetni.

3. Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

4. Reklamáció
Vevő az áruátvételét követő 8 munkanapon belül elállhat a vásárlástól minőségi (sérülés) illetve mennyiségi kifogásra hivatkozva.
Ebben az esetben a vevő viseli az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket. A visszaszállítást követően, jogos reklamáció esetén vevőszolgálati munkatársunk új szállítás egyeztetése miatt e-mailben, vagy telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. A szállítást, ezt követően költségünkön újra elvégezzük, vagy visszaszolgáltatjuk az áru ellenértékét.
A személyre szabottan feliratozott termékeket nem áll módunkban visszavenni.
A vevő által visszaszolgáltatott árut csak sérülésmentes állapotban és hiánytalan csomagolásban áll módunkban visszavenni.