Esküvőszervező

Év
0
Ország
0
Esküvő
0

Varga Barbara vagyok,  esküvőszervező ,  a BARA Wedding & Event alapítója, végzettségem szerint közgazdász és sinológus vagyok, emellett feleség és édesanya.

17 éve dolgozom rendezvény- és esküvőszervezőként. Több tucat céges rendezvényt szerveztem le teljes körűen és több mint száz boldog házasságkötésen voltam az ifjú pár segítségére. Az elmúlt években magyar esküvők mellett több multikulturális esküvő megszervezésében vettem részt, nagy örömmel.

Az első esküvőt 17 éve szerveztem le. Egy céges ügyfelem kért fel arra a megtisztelő feladatra, hogy szervezzem meg az esküvőjüket. Ezután egyre másra jöttek a felkérések és egyenes út vezetett ahhoz, hogy esküvőszervező legyek.

Az esküvőszervezés csodálatos szakma. Számomra felemelő érzés életre kelteni a párok elképzelését, támogatni és vezetni őket a szervezés lépésein, biztos támaszt nyújtani az esküvő napján.  Véleményem szerint az esküvőszervezés szerves részét képezi, a helyszíni koordináció, azaz, hogy a Nagy napon is maximális jelenlétemmel támogatom a párokat és végzem ez az aznapi teendőket.

Egy esküvőszervezőnek sokrétűnek kell lennie. Maximális hozzáértést, elhivatottságot, kreativitást, pozitív szemléletet, jó problémamegoldó képességet, szervezői attitűdöt, rugalmasságot, precizitást és diszkréciót kíván művelőjétől ez a szakterület. Jómagam hiszek az esküvő varázsában, a házasság misztikájában, a család összetartó erejében.

Az elmúlt években azonban valami zavarni kezdett az esküvők során… A féktelen pazarlás, a párok megfelelés kényszere, a környezettudatosság hiánya. Kezdtem kényelmetlenül érezni magam, mert ezek a helyzetek nem passzolnak a világnézetemhez és a mindennapi életvitelemhez. Így jutottam el arra az elhatározásra, hogy néha akár szembemenve a bevésődött esküvői tradíciókkal, változtatásra biztassam az esküvőre készülő párokat.

Egy esküvőt meg lehet szervezni környezettudatosan és pazarlásmentesen is! Manapság, amikor a világ nagy része egyre jobban figyel a mindennapjaiban a környezetbarát megoldásokra az étkezésében, háztartásában, akkor egy esküvőn miért ne lehetne!

Mint esküvőszervező abban tudok a segítségetekre lenne, hogy a környezettudatos lépéseket szem előtt tartva szervezem meg az esküvőtöket és segítek megtalálni azokat az esküvői szolgáltatókat, akik hasonlóan gondolkodnak a környezetvédelem fontosságáról.

Ha úgy gondolod, hogy szükséged van szakértő segítségemre keress bátran!

esküvőszervezés árak

Rólam mondták

Legfrissebb cikkek