Ültetőkártyatartó – gyémánt

Méret: 4 cm
Szín: átlátszó
Kiszerelés: 10 db/csomag
Anyag: műanyag
Termékállapot: megrendelésre 1 hét

1.590Ft

Rendelésre

ÜLTETŐKÁRTYATARTÓ – Gyémánt alakú

Az esküvői asztal és a teríték praktikus és díszítő elemként is funkcionáló része az ültetőkártya.

Választhatsz klasszikus, háztető formájú ültetőkártyát, pohárra helyezhető vagy egylapos ültetőkártyát. Az egylapos kártyához viszont ültetőkártyatartó is szükséges. Erre tökéletes és elegáns megoldás az átlátszó, gyémánt alakú ültetőkártyatartó.

Az ültetőkártyára nyomtathatod vagy Te magad is írhatod a vendégek nevét, ha olyan ültetési formát választasz, hogy a vendégek általatok meghatározott helyen foglaljanak helyet. Ha úgy döntesz, hogy a vendégek nevét saját kezűleg írod a kártyákra, akkor ajánlok egy kis kalligráfia gyakorlatot az írás előtt. A kalligráfia, felirat, színét bátran igazítsd az esküvői dekoráció színéhez. Lehet akár arany, rosegold, narancssárga, kék, zöld…

Ajánlatos a vendégek keresztnevét vagy becenevét írni a kártyára, mert a teljes nevek sokszor túl hosszúak lennének. Hasznos a vendégekről egy ABC rendes listát készíteni, ahol a vendégek neve mellé odaírod, hogy hányas vagy milyen elnevezésű asztalánál ülnek. Így az esküvő napján a segítőd vagy az esküvőszervező könnyebben tud segíteni a vendégeknek, hogy megtalálják a helyüket.

Ha kíváncsi vagy a különböző esküvői stílusokra és a hozzájuk illeszkedő kiegészítőkre, akkor látogass el esküvő blogunkra. Színes leírásokat találhatsz az art deco, vintage, greenery, rusztikus és a bohém esküvői stílusokról.

Esküvőd bármelyik pontján bekapcsolhatsz szakértők segítséget! Bátran fordulj hozzám