Ültetőkártyatartó – rosegold szív

Méret: 2,5 cm
Szín: rosegold
Kiszerelés: 10 db/csomag
Anyag: fém
Termékállapot: megrendelésre 1 hét

1.890Ft

Rendelésre

ÜLTETŐKÁRTYATARTÓ – szív alakú, rosegold

Az esküvői asztal és a teríték praktikus és díszítő elemként is funkcionáló része az ültetőkártya.

Választhatsz klasszikus, háztető formájú ültetőkártyát, pohárra helyezhető vagy egylapos ültetőkártyát. Az egylapos kártyához viszont ültetőkártyatartó is szükséges. Erre tökéletes és elegáns megoldás a trendi rose gold színű, szív alakú ültetőkártyatartó. Ez az ültetőkártyatartó arany és ezüst színben is elérhető webshopunkban.

Az ültetőkártyára nyomtathatod vagy Te magad is írhatod a vendégek nevét, ha olyan ültetési formát választasz, hogy a vendégek általatok meghatározott helyen foglaljanak helyet. Ha úgy döntesz, hogy a vendégek nevét saját kezűleg írod a kártyákra, akkor ajánlok egy kis kalligráfia gyakorlatot az írás előtt. A kalligráfia, felirat, színét bátran igazítsd az esküvői dekoráció színéhez. Lehet akár arany, rosegold, narancssárga, kék, zöld…

Ajánlatos a vendégek keresztnevét vagy becenevét írni a kártyára, mert a teljes nevek sokszor túl hosszúak lennének. Hasznos a vendégekről egy ABC rendes listát készíteni, ahol a vendégek neve mellé odaírod, hogy hányas vagy milyen elnevezésű asztalánál ülnek. Így az esküvő napján a segítőd vagy az esküvőszervező könnyebben tud segíteni a vendégeknek, hogy megtalálják a helyüket.

Ha kíváncsi vagy a különböző esküvői stílusokra és a hozzájuk illeszkedő kiegészítőkre, akkor látogass el esküvő blogunkra. Színes leírásokat találhatsz az art deco, vintage, greenery, rusztikus és a bohém esküvői stílusokról.

Esküvőd bármelyik pontján bekapcsolhatsz szakértők segítséget! Bátran fordulj hozzám