Esküvőszervezés

Menyasszony lettél? Gratulálok! Egy nő életében ez az egyik legcsodásabb pillanat.
Nincs más hátra, mint kitűzni az esküvő napját és megismerkedni az esküvőszervezés rejtelmeivel.

esküvőszervezés

Esküvőszervezés profi segítséggel

 
 
♥ Vannak ötleteid, de nincs időd a szervezésre?

♥ Azt sem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá? Mi legyen az első lépés?

Bizonytalan vagy, hogy hogyan válassz az esküvői szolgáltatók közül, nehezen látjátok át a jelenlegi túlkínálatot?

Külföldi a párod és szeretnéd az ő nemzetének esküvői szokásait ötvözni a tieddel?

Külföldön éltek és a távolság miatt itthoni szakértői segítségre lenne szükségetek?

Egyedi, kreatív öltetekre lenne szükségetek?

Környezetbarát esküvői megoldásokat kerestek?

A szervezéssel járó feladatokat megterhelőnek érzitek, és szívesen vennétek egy hozzáértő segítségét?

Az esküvő napjára szeretnétek egy szakmai segítséget, mert csak egymásra és családotokra szeretnétek koncentrálni?

Ha egy vagy akár több kérdésre is igennel válaszoltál, akkor se ess kétségbe! Az esküvőszervezés minden pontján a segítségedre tudok lenni.

Miért érdemes tapasztalt esküvőszervező segítségét kérni?

♥ a tapasztalt esküvőszervező ismeri az esküvőszervezés lépéseit, időrendiségét és nem feledkezik meg az apró részletekről sem

♥ nincs plusz telefon és utánajárási költségetek, az elvesztegetett időről nem is beszélve

♥ az esküvőszervező kiépített kapcsolatrendszerének, tapasztalatának köszönhetően megbízható partnerekkel dolgozik. Átlátja az esküvői piacot. Minőségi szolgáltatókat tud ajánlani.

♥ az esküvőszervező segít az esküvő egységes arculatának kialakításában

♥ összefogja, koordinálja az esküvőben résztvevő szolgáltatókat (helyszín, fotós, videós, dekoratőr, zenekar, ceremóniamester...), akik munkájukkal neki felelnek

♥ Az esküvőszervező elengedhetetlen feladatai közé tartozik a helyszíni koordináció, azaz hogy az esküvő napján mindent a megbeszéltek szerint előkészít, leellenőriz és kézben tart.

A párok számára megnyugtató érzés, hogy van egy szakértő segítségük, akire bármikor számíthatnak a szervezés során és az esküvő napján is. Az ifjú párnak és családjuknak a Nagy Napon valóban nem kell semmivel foglalkozniuk, csak hogy jól érezzék magukat.

Az esküvőszervezés menete pontosan végigvezethető előre, a következő állomásokat járjuk végig:

 

♥ az első konzultáció – DÍJMENTES!

♥ szervezési munkálatok

♥ szervezési lépései

♥ helyszínbejárás

♥ helyszíni koordináció

Esküvőszervezés környezetbarát megoldásokkal

Nagyon fontosnak tartom, hogy a mai világban, amikor olyan sokat foglalkozunk környezetünk védelmével, az esküvőre készülő párok esküvőjüket is környezettudatosabban szervezzék. Sok zöld megoldás elérhető ma már, tőletek függ, hogy mennyire szeretnétek nyitni ebbe az irányba. Tudnotok kell, hogy ha már 2-3 zöld megoldást be tudtok iktatni, akkor már nagyon sokat tesztek. Ha érdekel, hogy hogyan mi az, hogy zöld esküvő és hogy milyen megoldások érhetőek ma el Magyarországon, fordulj hozzám bizalommal.

Multikulturális esküvő

Az elmúlt 17 évben közel száz magyar esküvő mellett egyre több multikulti esküvő megszervezésében vettem részt nagy örömmel.

Szerveztünk olasz-magyar, orosz-magyar, angol-magyar, francia-magyar, német-magyar, lengyel-magyar, holland-magyar, dán-magyar esküvőket.


 multikulti esküvő

Több éves tapasztalatomból fakadóan a multikulti esküvők szervezése során segítségetekre tudok lenni a szervezési munkálatok mellett különlegesebb feladatok megszervezésében is, legyen szó kétnyelvű miséről, idegen nyelveket beszélő, gasztronómiai különlegességekről. Helyszíni koordináció keretében természetesen az esküvő napján is segítségetekre vagyok.

Személyre szabottan dolgozom, figyelembe véve elképzeléseiteket és szokásaitokat. A multikulti esküvőkben van mindig egy kis csavar. Megismerve a két nemzet esküvői szokásait, szépen össze kell fésülni azokat. Közös megbeszélések eredményeként születik meg, hogy kinek melyik szokás fontos és mit építsünk bele a napba. Aztán szép lassan összeáll a kép. Csodálatos feladat! A vendégek egyrészt nagyon nyitottak a másik nemzet szokásai iránt és nagyon örülnek, ha a saját esküvői tradícióik is megjelennek. Így igazán mindenki otthonosan érezheti magát esküvőtökön. Ha szükségetek van szakértő segítségre, akkor forduljatok hozzám bizalommal.

Vélemények az esküvőszervező munkámról

esküvői tanácsadás
esküvőszervezés árak

Keressetek a Kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségek bármelyikén, hogy megbeszélhessük az első személyes találkozót!

Legfrissebb cikkek