Esküvői Tanácsadás

Menyasszony lettél? Gratulálok!

Ez egy csodálatos pillanat minden nő életében. Bizonyára nagy izgalommal vágtál bele esküvőd szervezésébe, ami csöppent sem könnyű feladat. Te is tapasztalhatod, hogy mennyi időt és energiát kell rászánni a szervezés lépéseire. Több ponton  elbizonytalanodhatsz, megakadhatsz. Ez teljesen természetes, hiszen sosem szerveztél még esküvőt. Ilyen esetekben nagyon jól jöhet egy hozzáértő tanácsa. Fordulj hozzám bizalommal, hogy esküvőd szervezése könnyedén menjen! Személyesen vagy ONLINE formában is történhet az esküvői tanácsadás!

Mikor érdemes esküvői tanácsadást igénybe venni?

Az esküvőszervezéshez képest az esküvői tanácsadás csak egy-egy probléma, elakadás megbeszélésére hivatott. Az esküvőtöket Ti szervezitek, de szükségetek lenne egy-egy ponton segítségre. Mik is lehetnek ezek a pontok?

♥ Esküvőszervezés lépései: mit, mikor, hogyan?
♥ Az esküvő menete – hogyan készítsünk forgatókönyvet a nagy napra?
♥ Mik az idei trendek színben, díszítésben, gasztronómiában?
♥ Hogyan lehet környezetbarát az esküvőnk?

♥ Valamilyen különleges ötlet hiányzik az esküvőnkre!?

♥ Hogyan válasszunk esküvői szolgáltatót?
♥ Praktikus tanácsok: hogyan rendezzük el az asztalokat az esküvőnkön? Hogyan készítsünk ültetési rendet? Milyen stílusú felszolgálást válasszunk? Hogyan állítsuk össze a menüsort?
♥ Hogyan készítsünk költségvetést?

Természetesen minden egyéb felmerülő kérdésben is számíthattok a hozzáértő segítségemre.

Az esküvői tanácsadás menete

A tanácsadást megelőzi egy egyeztetés, hogy miben kéritek a segítségemet, tanácsomat. Ez általában írásos formában történik. Én is felteszek kérdéseket, hogy alaposan fel tudjak készülni előre és a tanácsadáson már hatékony megbeszélés folyjon. A megbeszélés általában 1 órát szokott igénybe venni.

Esküvői tanácsadás

15.900 Ft/óra
  • Esküvői tanácsadás elérhető személyesen Budapesten vagy online országosan. Első körben vedd fel velem a kapcsolatot és írd meg, hogy milyen témában szeretnél tanácsot kérni.
esküvőszervezés árak

Vedd fel velem a Kapcsolatot, hogy időpontot tudjunk egyeztetni!

Legfrissebb cikkek