Szentendre, mint esküvői helyszín

esküvői helyszín

Szentendre esküvői helyszín? 5 csodás esküvői helyszín Szentendrén és a Szentendrei szigeten + 1 helyszín tipp esküvői fotózáshoz

Szentendre és a Szentendrei sziget csodás: Duna part, festői környezet, romantikus terek és még Budapest sincs messze. 5 ismert és kevésbé ismert esküvői helyszínt gyűjtöttem össze, más-más stílusban. Ráadás 1 különleges fotózási helyszín Szentendrén.

Ha valakinek azt mondom, hogy Szentendre, mint esküvői helyszín, akkor mindenkinek a Skanzen ugrik be elsőnek. Valóban ez egy markáns esküvői helyszín, de más lehetőségek is vannak. Nézzük végig őket!

1. Szentendrei Skanzen

Vidéki romantikus környezetben 4 felszentelt templom és több esküvői helyszín is várja az esküvőre készülőket.
Tipp: hagyományos leánybúcsú programot kínál a Skanzen, „Asszonyfaragó” elnevezéssel. Biztos vagyok benne, hogy felejthetetlen élményben lesz része a menyasszonynak és barátnőinek.

Jászárok szállási fogadó: 130 fő
Kisbodaki pajta – pajta esküvő:  120 fő

Szentendre esküvői helyszín

Skanzen vigadó – vadonatúj épület: 250 fő

Szentendre esküvői helyszín

2. Invitárium Rendezvényház

Szentendrén, a Pap-szigeten, egy ősfás liget közepén található az Invitárium rendezvényház.  Meditterán stílusú az enteriőr. Befogadóképessége: 100 fő

3. Rosinante

A Rosinante egy stílusos vidéki fogadó és étterem a Szentendrei szigeten. 100 fő vendég befogadására alkalmas. A fogadónak vagy egy csodás kertje, ahol zöld környezetben lehet kültéri szertartást is tartani. Szállás is megoldott, 22 szobával várják a vendégeket.

4. Amber Bride Villa, Leányfalu

Szentendrétől 5 percre, Leányfalun található ez a rusztikus hangulatú villa. Csodás! 100-120 fő befogadására alkalmas. A szertartás és a vacsora megrendezhető a kertben is.

5. Kisoroszi Golf Club

A szentendrei sziget északi csücskén, 66 hektáron elterülő golfpálya csodálatos kilátással a visegrádi hegyekre és a túlsó parton lévő Börzsönyre.A golfpálya közepén egy 300 fős rendezvénysátor várja a vendégeket. Szállás elérhető a falu egyik panziójában, 16 főt tudnak elszállásolni.

Fotózási helyszín:

Az esküvői kreatív fotózáshoz sok helyszín adott Szentendrén: Duna part, Szentendre romantikus, szűk sikátorai, Szamár hegy kilátópontja. Kis gyöngyszeme azonban a városnak a Japán kert.

Ha esküvőd szervezésénél hozzáértő segítségre vagy tanácsra lenne szükséged, bátran keress! Teljes körű esküvőszervezés és esküvői tanácsadás, Budapesten és Szentendrén.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben