Téli esküvő

téli esküvő

Egy téli esküvő hangulata varázslatos. Színeiben, kiegészítőiben, illataiban is eltér egy nyári esküvőtől. Az advent és a karácsonyi közelsége különleges, békés, meghitt hangulatot kölcsönöz a téli esküvőknek.

Bizonytalan vagy még, hogy melyik évszakban tartsd az esküvődet? A tél egy tökéletes választás. Nem fog senki hőgutát kapni az óriási forróságban. Az esküvői szolgáltatók is tárt karokkal fognak várni, sokkal nagyobb kínálatból tudsz válogatni, mint nyáron. Az adventi és karácsonyi időszak még ünnepélyesebbé varázsolhatja esküvőtök hangulatát. Téli esküvő bejegyzésemben ötletekkel szeretnélek segíteni, így talán könnyebb lesz a választás!

Téli esküvő színei

Téli esküvőknek is megvan a maga színpalettája. Sokkal inkább előtérbe kerül az ezüst, arany, rose gold, sötétzöld, piros, burgundi. Ezeket a színeket bátran használhatjuk, kombinálhatjuk ízlés szerint, nemcsak az esküvői dekorációban, hanem öltözékünk kiegészítőjéül is.

téli esküvő

 

Fényt, fényt, fényt…

Mivel télen rövidebbek a nappalok és hamarabb sötétedik fontos, hogy fordítsunk nagyobb hangsúlyt a hangulatvilágításra gyertyákkal, mécsesekkel, fényfüzérekkel.

Az esküvői kültéri fotózásánál is tartsátok szem előtt, hogy hamarabb sötétedik.

 

téli esküvő

Forró italbár…

Télen se vessük el azt az ötletet, hogy a vendégfogadást akár kültéren helyezzük el. Alakítsunk ki egy kis melegedőt finom forró csokoládéval és illatozó forralt borral, punccsal.
A sarok kialakításánál az esküvő stílusából, dekorációnk jellegéből merítsünk ötleteket. Lehet romantikus, elegáns, vintage stílusú…

 

Téli esküvő – dekoráció

Nagyon széles a dekoráció tárháza télen. Az adott évszak jellegzetességeit érdemes beleszőni a dekorációba is, használni kiegészítő elemként a tobozt, fenyőt, galagonyát, csipkebogyót, fagyöngyöt…

téli esküvő

Nem elvetendő ötlet a kültéri vendégfogadás vagy kültéri lounge kialakítása. Ajánlott egy melegedő részt is hozzáadni, ami nagyon hangulatos lehet a kinti hidegben is.

téli esküvő

Esküvői ruha télen

Sose fázzunk! A menyasszonyi ruhához nyugodtan viseljetek kis kabátkát, bolerót, meleg gyapjú kendőt. A ruha lehet hosszú ujjú is! Sőt! Inkább érezzétek kellemesen magatokat, minthogy egész nap dideregjetek.

téli esküvő

 

Ha esküvőd szervezésénél hozzáértő segítségre vagy tanácsra lenne szükséged, bátran keress! Teljes körű esküvőszervezés és esküvői tanácsadás országosan.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben