Erdei esküvő

erdei esküvő

Az elmúlt években egyre nagyobb az igény a párok részéről, hogy az esküvői szertartás természetközeli helyen legyen. A zöld helyszínek közül is az erdei esküvő különleges varázzsal bír. Mesebeli környezetben jött létre Franci és Viko – erdei esküvő csodája is.

Erdei esküvő

Franci és Viko különleges helyszínt kerestek esküvőjüknek. Valamilyen varázslatos, nem mindennapi elképzelés lebegett a szemük előtt… Mivel nagyon közel állnak a természethez, ezért mindenképpen zöld helyszínben gondolkodtunk. A Lantai Birtokon találtuk meg azt a csodás környezetet, ami felejthetetlenné tette esküvői szertartásukat.

Varázslat volt… A természetközelségének különleges atmoszférája, a család és a barátok támogató szeretete, a szertartásvezető, Zsu Feleky, nem mindennapi, szívet melengető beszéde… maga volt a csoda az erdő szélén.

A Lantai Birtok biztosította a bútorokat és a rusztikus boldogságkaput. Ami elengedhetetlen itt is az áram! A szertartás kihangosításához és a zene lejátszásához elengedhetetlen. A birtok erre is gondolt, profin kiépített áramhálózat van, amire a Dj már könnyen fel tud csatlakozni. Természetesen tökéletes megoldás egy akusztikus duo verzió is a zenei aláfestésre.

Praktikus tanács, hogy legyen B tervetek! Mint minden szabadtéri helyszín esetében itt is kell egy B verzió rossz idő esetére. A Lantai Birtokon maga a vacsora helyszín szolgálhat megoldásként, a nagy tánctéren megtartható a szertartás.

Számolnotok kell emellett a terepviszonyokkal. De ez a boldogságnak nem akadálya…

Erdei esküvő stílusa

Rusztikus, bohó vagy a greenery stílus illik leginkább az erdei esküvőkhöz. Maga a környezet csodás hátteret ad, így nagy díszítést nem igényel.

Franciska greenery dekorációt választott, melyet az Alingra Decor & More csapata valósított meg. Zöld levelek, futók dominanciájában pár szál púder színű virág kicsi vázákban. A menyasszonyi csokor rózsa, rezgő és eukaliptusz levél; koszorúslányok csokra rezgőből készült.

Minőségi idő

Franci és Viko esküvőjén a hangsúly a közös ünneplésen volt. A meghitt szertartásán, kellemes vacsorán, beszélgetések a barátokkal és az önfeledt hajnalig tartó tánc. Minőségi együttlét volt a középpontban, ami a mai rohanó világban nagyon értékes.

Esküvőszervezés menete

Francival és Vikoval úgy találkoztam, hogy Franci egyik legjobb barátnőjének az esküvőjét is én szerveztem. Így amikor úgy döntöttek Vikoval, hogy esküvőjük szervezéséhez szükségük lenne szakmai segítségre, akkor egyenesen hozzám fordultak.

9 hónapig tartott a közös munkánk. Franciskáéknak határozott elképzeléseik voltak, ezek kidolgozásában tudtam segíteni nekik, valamint praktikus tanácsokon kívül az esküvői költségvetés és a nagy nap forgatókönyvének elkészítésében, frissítésében vettem részt. A szakmai szolgáltatókkal való kapcsolattartás és az esküvő napján való helyszíni koordináció is fontos része volt a feladataimnak.

A csapat:

  • Esküvőszervező: Bara Wedding környezetbarát esküvőszervezés
  • Helyszín: Lantai Birtok
  • Ceremóniamester: Jekell Dani
  • Zene: Show4you – Dj team
  • Dekoráció: Alingra Decor
  • Desszertsarok és esküvői torta: Stufni tortaműhely
  • Esküvői ruha: Dalaarna
  • Fotó: Tóth Dániel
  • Szertartásvezető: Feleky Zsu
  • Fotósarok: Carzy Photo

Ha esküvőd szervezésénél hozzáértő segítségre vagy tanácsra lenne szükséged, bátran keress! Teljes körű esküvőszervezés és esküvői tanácsadás országosan, zöld szemléletben is!

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben