Greenery esküvő

Greenery esküvő – a 2019-es év legkedveltebb esküvői stílusa. Összegyűjtöttük egy csokorba a greenery esküvők stílusjegyeit, kiegészítőit.

A greenery stílus már egy ideje a legkedveltebb esküvői stílusok közé tartozik a vintage és a rusztikus stílus mellett.

2017-ben a Pantone az évszínének választotta a lombzöldet. Ez a színválasztás megerősítette a zöld szín visszatérését és újra elkezdte hódítását az esküvői színpalettán is. Azóta is töretlen a szárnyalása. Közkedveltségéhez az is hozzájárult, hogy egyre többen tartanak olyan esküvőt, ami természetességet, a természetközeliséget hangsúlyozza.

Ha zöld, akkor greenery esküvő, ahol a természetközeli és rusztikus elemek keverednek.  Levélmotívumok, zöld ágak, fűszernövények vannak a fókuszban. Az ágakat koszorú alakban, girlandban helyezik el az asztalon. Nem a virág a hangsúlyos a dekorációban, hanem a zöld. A virág kiegészítő elem, színei visszafogottak, jellemzően fehér vagy púderszínű.
Mind a szín, mind a motívumok végig kísérhetik az öltözködést, dekorációt, tortát, meghívót.

2017 augusztusában egy általam szervezett esküvőn a dekorációt, kiegészítőket greenery stílusban álmodtuk meg. Nagyon jól passzoltak ehhez a stílushoz az aranyszínű Chiavari székek és a mesterien megrajzolt mézeskalács szívecskék. Külön hangsúlyt fektettünk mi is a levélmotívum megjelenésére. A szalvétákat eukaliptusz ágacskával díszítettük, amire levélmotívumos ültetőkártyácska került.
Az asztalszám táblácskákon, menükártyákon, ültetőtáblán is megjelentek a levélminták.

Esküvőszervezés: BARA Wedding
Dekoráció: White Wedding
Fotó: DKWP, Karczag Dani


Ha neked is egy greenery esküvő az álmod és a szervezésénél hozzáértő segítségre vagy tanácsra lenne szükséged, bátran keress! Teljes körű esküvőszervezés és esküvői tanácsadás országosan.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben