Esküvői trendek 2020

esküv

Kíváncsi vagy, hogy milyen esküvői trendek lesznek 2020-ban? Gyere, inspirálódj és igazítsd magadhoz a trendeket!

7 esküvői trend 2020-ban

1. Környezetbarát esküvő

Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk környezetünk védelmére, egyre több környezettudatos lépést teszünk a mindennapjaink során. Miért ne tennénk ugyanezt esküvőnkön is? 2020 kiemelkedő esküvői trendje a világon a zöld esküvő, azaz, hogy esküvőnk szervezése során zöld megoldásokat iktassunk be egyre több ponton.

esküvői trendek 2020

2. Drón felvételek

Érdemes drón felvételekkel kiegészített fotó- vagy videócsomagot rendelnetek. Csodás képek más szemszögből! Esküvői légi fotózás

3. Desszertasztal

Trendi dolog manapság nem felszolgálni a vacsora részeként a desszertet, hanem egy desszertasztalt kialakítani. Nemcsak mutatós, hanem praktikus is.

esküvői trendek 2020

4. Papírvirág dekoráció

2020 egyik új esküvői trendje, hogy élő virág helyett papírvirág dekorációt választotok esküvőtökre. A képen is papírvirág dekoráció látható, ugye milyen megtévesztő? Teljesen igazinak tűnik. Arról nem is beszélve, hogy sokkal inkább környezetbarát verzió, mintha élővirágot használnátok!

esküvői trendek 2020, papírvirág dekoráció

5. Fényképezni tilos!

Esküvői trendek 2020 sorában tartozik megkérni a vendégeket, hogy az esküvői szertartás alatt ne használják saját fényképezőgépeiket, telefonjaikat. A pár professzionális – sokszor igen borsos áron- fotósa nem mindig tud jó szögből fotózni, mert mindig ott terem egy vendég, aki nem akar lemaradni a pillanatról.
Kéréseteket egy táblára is felírhatjátok!

6. Esküvői trendek 2020 színekben

A Pantone 2020 színének egy klasszikus árnyalatot választott, a sötétkéket. Ez egy nyugodt szín, amelyben el lehet merülni és nagyon jól áll neki az esküvők klasszikus színe a fehér. Nem utolsó sorban a klasszikus kék trenddel az idén a vőlegények is divatosak lehetnek.

esküvői trendek 2020 esküvői színek
esküvői trendek 2020 esküvői színek

Az esküvői színeknél a klasszikus kék mellett még mindig trendi a természetes színek használata: zöld, bézs, púder rózsaszín.

7. Kültéri szertartás

Sokkal romantikusabb egy kertben, vízparton, kastély parkban vagy akár egy szőlőlugas előtt tartani az esküvői ceremóniát, mint egy anyakönyvvezetői hivatalban. Ezzel szerintem mindenki egyetért. 🙂

kültéri szertartás

Képek forrása: Pinterest, DKWP

Ha esküvőd szervezésénél hozzáértő segítségre vagy tanácsra lenne szükséged, bátran keress! Teljes körű esküvőszervezés és esküvői tanácsadás országosan.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben