Papírvirág dekoráció

A papírvirág dekoráció 2020 egyik kiemelkedő esküvői trendje és nem utolsó sorban környezetbarát esküvői megoldás!

Szeretnék megosztani veletek a szokványostól teljesen eltérő alternatívát esküvői dekorációra, a papírvirágok világát. Na de nehogy valaki gyerekkorunk krepp-papír füzéreire gondoljon!!!
Nézzétek csak, ez egy egészen más világ…

Szerencsére hazánkban egyre több, nagyon ügyes kezű dekoratőrt lehet találni, akik fókuszában a papírdekoráció áll. Minden esküvői elemet elkészítenek Nektek a Nagy napra bármilyen színben, formában, méretben!

A papírdekoráció mit foglal magába? Mindent! Gondolhattok itt fotófalra, szertartási dekorációra, főasztal mögötti háttérre, asztaldekorációra, virágcsokorra, hajdíszre.

papírvirág dekoráció

A művészien elkészített papírvirág dekoráció használható bel- és kültéren is. Kültéri szertartásnál a papírdíszek felakaszthatóak bokorra, fákra. Ebben az esetben speciális, időjárás álló papírból készülnek a díszek.

Közkedvelt a párok körében, hogy a családdal, barátokkal való fotózáshoz külön részt alakítanak ki, ezt hívják fotósaroknak. Az elmúlt évek trendjeként egy virágokkal díszített fotófalat állítottak fel és ezelőtt történt a fotózás. Ma már elérhetőek ezek a fotófalak papírvirág borítással is. Sőt bérlehető papírvirág fotófal, háttér is létezik! Ennek a lehetőségnek én személy szerint nagyon örülök. Ez igazán környezetbarát megoldás. Nem megy a szemétbe sem a vágott virág, sem a papírvirág!

Ha esküvőd szervezésénél hozzáértő segítségre vagy tanácsra lenne szükséged, bátran keress! Teljes körű esküvőszervezés és esküvői tanácsadás országosan.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben