Esküvői meghívó szöveg

esküvői meghívó szöveg

8 esküvői meghívó szöveg, amivel segítünk, hogy megtaláld a hozzátok illőt. Mit kell tartalmazni az esküvői meghívó szövegének pontosan? Mi az a save-the-date kártya és az esküvői timeline?

Az esküvői meghívót csak akkor tudjátok elkészíteni vagy elkészíttetni, ha már minden fontos információt (időpont, helyszín) pontosan tudtok a szertartásokat (polgári és egyházi) és a vacsorát illetően.

esküvői meghívó

Save the date kártya

Ha még nem tudjátok kiküldeni a meghívókat, akkor is érdemes a vendégeket minél hamarabb értesíteni az esküvőtök időpontjáról. Főleg, ha a házasságkötésetek tavaszra vagy nyárra esik, így a vendégek időben be tudják illeszteni a szabadságolások rendjébe az esküvőtöket. A save the date – annyit tesz, hogy mentsd el a dátumot – kártya pont erre hivatott!

esküvői meghívó szöveg

Esküvői meghívó szöveg

Úgy döntöttünk, hogy még szebbé varázsoljuk egymás életét, és 2018. ………………………án házasságot kötünk. Szeretnénk, ha Te és kedves családod osztoznátok velünk a nap örömeiben, izgalmaiban és megtisztelnétek jelenlétetekkel a ….. órakor tartandó esküvőnkön a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély kertjében. …….. órakor egy könnyű ebéddel várjuk a vendégeket, az esküvői után pedig vacsorával és mulatsággal. Visszajelzésedet várjuk 2018. június 30-ig a ………. telefonszámon.

Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk vadházasságunknak és 2019. … -tól már hivatalos formában is összetartozunk. Kedves rokonaink és barátaink társaságában szeretnénk ezt megünnepelni, ezért mindenkit szeretettel várunk a Vigadó Dísztermében … órakor kezdődő ceremóniára. A ceremónia után vendégül szeretnénk látuni benneteket ….órától a Spoon hajón tartandó dínom – dánomon.

Kedves Családunk és Barátaink!
Szeretettel meghívunk 2019. ……………….-án, ……. órakor tartandó templomi esküvőnkre a máriaremetei Kisboldogasszony Templomba (pontos cím:………………………), majd a ……………………órakor kezdő polgári ceremóniára a Petneházy Club Hotelbe (pontos cím:……………. ), ahol végleg összekötjük életünket. Közös életünk első óráit töltsétek velünk egy vacsorával egybekötött mulatozáson.
Visszajelzést várunk 2019 …………-ig.

Judit és Péter együtt hajózik tovább az élet tengerén…

Szeretettel meghívunk Téged és kedves családodat 2019………..-én, ….. órára az Aquamarina Szállodába (pontos cím: ………….), ahonnan a násznéppel együtt hajóra szállunk és elhajózunk a Batthyány téri Szent Anna templomba. Közös életünk első óráit töltsétek velünk egy vacsorával egybekötött mulatozáson.
Részvételi szándékodról március 31-ig visszajelzést kérünk!

Szeretettel meghívunk titeket, hogy velünk örüljetek, mikor
2019 …………..-én, …………… órakor a budapesti Bazilikában (pontos cím:………………………………), majd azt követően a Hajógyári szigeten lévő Bambusz Bárban tartandó szertartáson végleg összekötjük életünket. Szeretnénk, ha közös életünk első óráit velünk töltenétek egy vacsorával egybekötött mulatságon.

…………………. és ………………….. Még néhány nap és 2019. ….-én örök hűséget esküszünk egymásnak. E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani rokonainkkal és barátainkkal, ezért sok szeretettel várjuk Titeket …… órakor a Budapest ….. kerületi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében és ….. órakor a ………………… kápolnában tartandó esküvőnkre, valamint az azt követő ünnepi vacsorára a …………………. étterembe.

IDÉZÉS! Az összeesküvés alapos gyanúja miatt …………. és ………….. ügyében a címzettet a (helyszín……………..) (időpont ………………………..) kitűzött vallomásra tanúként megidézem. Figyelmeztetjük, hogy ha az idézés ellenére nem jelenik meg és ezt alapos okkal nem menti ki, vagy engedély nélkül távozik illetve önhibájából olyan állapotban jelenik meg, hogy nem tud mélyen hallgatni, annak a család elővezetését rendelheti el. Ha a határnapot hibáján kívül mulasztotta el, a határnaptól számított 8 napon belül részvét, rajongói vagy kárörvendő levél postázására kötelezzük. Ha az idézettek éhen maradnak, elviszik az összeesküvők szerencséjét. Ezt a kockázatot mi nem vállalván, utasítjuk (idő, hely) a feltálalt étkek maradéktalan elfogyasztására!

A király legkisebb leányának, Borbálának, kezét Bence lovag nyerte el. Kézfogójukra a násznép messze földről hivatalos. György tiszteletes napok óta gyakorolja az imákat a szolganép pedig feni a késeket. Az ökörsütéshez a kertben sátrakat állíttattak, és akár száz hordót is csapra vernek a jeles napon. Ezúton invitálunk hetedíziglen, hogy szem- és fültanúja legyetek annak, hogy az úr ………. évének ………. havának ….-ik napján sötétedéskor (……. órakor) a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Házasságkötő Termében, majd a Görög Katolikus Templomban örök hűséget fogadunk egymásnak. Azt követően kezdődhet a hét napig tartó vigasság!

Esküvői timeline

Ha szeretnéd informálni a vendégeidet a nap menetéről, akkor ennek egyik egyszerű módja, hogy a meghívó borítójára egy esküvői timeline-t vagy idővonalat nyomtattok. Nagyon hasznos!

Ha esküvőtök szervezése során szükségetek lenne egy szakértő segítségre, forduljatok hozzám bizalommal. Ha bizonytalan vagy, hogy hogyan épül fel a Nagy nap, segítek összeállítani akár az esküvői forgatókönyveteket esküvői tanácsadás keretében.

Tetszett?

Megosztom Facebookon
Elküldöm emailben